Succesvolle Try-Out Zangeres zonder Naam

In een goed gevulde Bleyemakerij bracht op vrijdag 13 januari de MuziekTheaterMakerij de Try-Out van de Zangeres zonder Naam.

De bloemenverkoopster

Vanaf de eerste muzieknoot pakte het publiek de sfeer goed op en zongen zij gezellig mee met de klassiekers van de zangeres, om daarna weer geboeid te luisteren en te genieten van spel en verhaal.

Johnny Hoes en de bar van Joop

Een verhaal dat gaat over de terugkeer van de zangeres in Paradiso Amsterdam tot aan het afscheid eind jaren ’80 in de Schouwburg van Tilburg. Uiteraard speelt Johnny Hoes een belangrijke rol, die in het café van Joop geen goed woord over heeft voor de zangeres.

Moeder en kind

Speciale dank was er voor Caat Hutten, die de gastrol van kind voortreffelijk speelde, zonder vooraf een repetitie te hebben gehad.

De Zangeres zonder Naam en journaliste Anna

Na afloop van de Try-Out bleek dat het stuk net iets te kort was.  Voor de première is dit aangepast en zal het publiek getrakteerd worden op een schitterende show die bijna één uur duurt.

Er mag meegezongen worden!

De Zangeres zonder Naam is nog te zien op 20 en 21 januari om 20.30 uur in theater Bleyemakerij de Boemel 76 te Tilburg.

De toegang is gratis maar reserveren is gewenst.