MuziekTheaterMakerij brengt de Zangeres zonder Naam

In december 2016 bracht de MuziekTheaterMakerij haar eerste productie, de kindermusical Straatschoffies in theater Bleyemakerij de Boemel 76.

Nu zijn de volwassenen aan de beurt. Met een zeskoppige cast wordt in januari de Zangeres zonder Naam op de planken gezet.

De Zangeres zonder Naam is een muziektheatershow van ruim een uur en speelt zich af in de periode eind jaren ’80 waarin de zangeres zowel haar comeback maakte in Paradiso Amsterdam, maar ook afscheid nam in de Schouwburg van Tilburg.

Repetitiescène Zangeres zonder Naam

Het Muziektheater stuk gaat over de zangeres en journaliste Anna, die de zangeres al haar hele leven volgt en zelf ook graag zangeres wil worden. Terwijl we mee worden genomen in hun verhaal, maken we regelmatig een uitstapje naar de kroeg van Joop waar stamgast Johnny Hoes geen goed woord over heeft voor de zangeres.

Ilse Vorstenbosch als de Zangeres zonder Naam
Marieke van Middelkoop als journaliste Anna
Rik van den Borne als Johnny Hoes

De hoofdrollen worden vertolkt door Ilse Vorstenbosch (Zangeres zonder Naam), Marieke van Middelkoop (journaliste) en Rik van den Borne (Johnny Hoes). Daarnaast zijn er rollen voor Marco Geboers (barman Joop), Jill de Kok (barvrouw) en Raquel Gelens (moeder).

Ook is er nog een gastrol voor Caat Hutten als kind van een jong gezin.

De liedjes worden begeleid door Conny Essbach (accordeon) en Ferd van Gestel (tuba).

Affiche Zangeres Zonder Naam

De Zangeres zonder Naam is te zien in theater Bleyemakerij de Boemel 76 in Tilburg op:

Vrijdag 13 januari – Try-Out 21:30 uur

Vrijdag 20 januari – Première 20:30 uur

Zaterdag 21 januari – Extra voorstelling 20:30 uur

De toegang is gratis maar reserveren is gewenst.