Curriculum Vitae

Programma maker

Heden

Strategie met Ballen (theatershow)
Productie

Geld (kindervoorstelling)
Script, muziek, productie & uitvoering

El Torro (muziektheater)
Script, muziek & productie

Op zoek naar Geluk (monoloog)
Script, muziek, productie & uitvoering

Moord (monoloog)
Script, muziek, productie & uitvoering

2017

Op zoek naar Geluk (mini-musical)
Script, muziek, productie & uitvoering

De Zangeres Zonder Naam (muziektheater)
Script, regie & productie

2016 – 2017

MannenBoemelKoor onTspoorT
Creatief management & repetitor

2016

Straatschoffies (kindermusical)
Productie

2015 – 2016

Verrassend StreekTalent
Productie & presentatie

Acteur

Heden

Dr. Jekyll and Mr. Hyde
Productie: Stichting Musicals in Helmond

Op zoek naar Geluk (monoloog)
Productie & uitvoering

Moord (monoloog)
Productie & uitvoering

2017

MOORDHOEK
Productie: Stichting Tilburgs Muziek Theater

2016

T I T A N I C  –  de Musical
Productie: Stichting het Brabants Muziek Theater
Beste Musical Drama – Amateur Musical Awards 2017

The Common People
Productie: Jan Martens & Lukas Dhont

2015

Oliver! de Musical
Productie: Stichting TAGO

De Tilburgse Revue ‘Ik zal oe leere’
Productie: Stichting de Tilburgse Revue

Disney’s de Jonge Garde
TV-productie: Tuvalu

Discografie

Heden

De Kruising – Edit Versie 2018 (AKM MUSIC)
GELD – Edit Versie 2018 (AKM MUSIC)

2016

Alles – Nederlandstalig ALBUM (LP)

2013

Alle 013 Goed – Elke stad kent zijn stek

2012

Sjaak, Jacques Brel op z’n Brabants – Börgerlui

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch